Henkilökohtainen hyvinvointi ja terveystarkastukset

Täydellinen kehonkartoitus

Aloitetaan kartoittamalla kehosi ja katsotaan mitä toiveita sillä olisi, jotta Sinä viihtyisit sen kanssa pitempään. Tämän lisäksi katsotaan mitä tarpeita kroppasi hyvinvoinnin parantamiseksi olisi; laaditaan hyvinvointiohjelma, jonka avulla voit nykyistä paremmin. Kartoitukseen sisältyvät: aerobinen kunto, lihaskunto, lihaskireydet, liikkuvuus ja ryhti, kivun kartoitus, ravitsemus ja rasvaprosentti.

ErgoPro- polkupyöräergometritesti

Hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa testaamme polkupyöräergometritestillä. Testinä käytämme ErgoPro-moniporrastestiä, joka on yksi maailman tarkimmista testiergometreista. Testissä seuraamme syketason muutoksia ja sen perusteella saamme selville testattavan henkilön maksimaalisen hapenottokyvyn.

Maksimaalinen hapenottokyky eli VO2max kertoo hengitys- ja verenkiertoelimistön kyvystä kuljettaa happea maksimaalisessa fyysisessä rasituksessa. Se kuvaa hengitys-ja verenkiertoelimistön kuntoa. Testissä poljetaan tietokoneohjattua polkupyöräergometriä vakionopeudella 3 x 4minuuttia samalla kuormitusta asteittain nostaen ja verenpainetta sekä syketasoa seuraten.

Lihaskuntotestit

Lihaskuntotestillä kartoitetaan eri päälihasryhmien (vatsa, selkä, yläraajat, alaraajat) lihaskestävyyttä erilaisin toistotestein. Käytössämme ovat yleisimmät lihaskuntoa mittaavat testipaketit, joista voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeisiin sopiva yhdistelmä.

Rasvaprosentti

Verenpaine

Puristusvoima

Ota yhteyttä ja kysy lisää kuntotestauksesta!

Suosittele meitä

  • Fysioterapiapalvelut Kurikka
  • Fysioterapiapalvelut Kurikka