Myytävät tuotteet

"Mitä ei löydy se tilataan."

Mediteam Shop

Mediteam Shopista saat tilauksesta lääkinnälliset hoitosukat ja -tukisukat, lymfasukat ja -hihat, varvikkaat, pukemisen apuvälineet ja ihonhoitotuotteet, tuet ja ortoosit, arkea helpottavat pienapuvälineet sekä patjat ja tyynyt.

Koulutetut työntekijämme opastavat oikean tuotteen valinnassa, mittaavat sopivan koon, arvioivat apuvälineen tarpeen sekä opastavat tuotteen käytön ja hoidon. Tuotevalinnan ja käytönopastuksen palvelut tehdään aina ajanvarauksella.

Tempur

Hyvä tyyny tukee päätä ja niskaa niiden luonnollisessa asennossa, jolloin keho lepää ja palautuu päivän rasituksista. TEMPUR-tyynyt mukautuvat niskasi ja pääsi muotoihin ja vähentävät hartiaseudun jäykkyyttä. Nukutpa selälläsi, kyljelläsi tai vatsallasi, TEMPUR-valikoimasta löydät juuri nukkuma-asentoosi sopivan tyynyn.

Oikeanmallisen ja -kokoisen tyynyn valinta vaikuttaa merkittävästi kehon nukkuma-asentoon ja kokonaisvaltaiseen nukkumiserogonomiaan.

TEMPUR tarjoaa laajan valikoiman tyynyjä, jotka sopivat niin selkä-, kylki- kuin vatsa-asentoon. Kaikki tyynyt sisältävät aidon TEMPUR-materiaalin tukiominaisuudet ja omia yksilöllisiä piirteitä muotoilun, ominaisuuksien ja mukavuuden piirteissä.
Tyynyt on jaettu muotoilunsa mukaan kahteen pääkategoriaan perinteisesti muotoiltuihin tyynyihin sekä ergonomisesti muotoiltuihin tukityynyihin.

Tilauksesta kauttamme myös Tempur patjat ja vuoteet.

Fysioshop

Fysioshopin valikoimistamme löydät mm. Ice Power kylmägeelit, Curo Plus tyynyt, vastuskuminauhoja, käsiharjoituspalloja, Thera-Band FlexBar® , jumppapallot, tasapainotyynyt, ym. 

Fitra

”Liikuttavaa luettavaa”: monipuolinen valikoima Fitran kirjoja mm. painonhallintaan, ravintoon, liikuntaan, hyvinvointiin, kuntosaliharjoitteluun.

Footbic -pallot

Viimeisten tutkimusten mukaan jopa yli 80% länsimaisista ihmisistä kärsii jonkin asteisesta jalkaterän heikkoudesta tai virheasennosta.

Sen mitä me tiedämme on, että jalkaterässä on 26 luuta, 33 niveltä, 107 nivelsidettä, 19 lihasta ja jännettä. Ja käytännössä, ehkäpä pahimmillaan tämä tarkoittaa sitä, että kipu isovarpaassa tai känsä päkiässä voi rikkoa kehosi kineettisen ketjun ja tämä voi muuttaa sinun polvi- ja lonkkanivelen toimintoja ja kuormittumista niin paljon, että alat kokemaan kiputiloja eri puolilla kehoasi, esimerkiksi selässä, polvissa, lonkassa tai jopa päänsärkynä.

Footbic –kuntoutusohjelman avulla vahvistat niitä pieniä ja heikkoja jalkaterän lihaksia, joiden kuuluisi pitää jalkaterä ryhdissä. Tämä taas mahdollistaa ihmisen kineettisen ketjun optimaalisen toimimisen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä

  • Fysioterapiapalvelut Kurikka
  • Fysioterapiapalvelut Kurikka