Ajankohtaista!

Fysioterapia Ottela on liittynyt valtakunnalliseen Fysiokseen

Nimi muuttuu, mutta samat tutut ammattilaiset ovat edelleen hoitamassa ja tukemassa Sinua kaikissa kuntoutukseen ja liikkumiseen liittyvissä kysymyksissä.

Fysioksen yli 500 asiantuntijan voimin voimme palvella Sinua entistäkin paremmin. Panostamme vahvasti koulutukseen ja palveluiden kehittämiseen.

Ajan voi varata helposti valtakunnallisesta ajanvarausnumerosta
010 237 700 tai verkkoajanvarauksesta fysios.fi

Tervetuloa Fysios Kurikkaan!

Palveluseteli yli 65-vuotiaiden ohjattuun ja tavoitteelliseen voimaharjoitteluun

Kurikan kaupunki on hyväksynyt Fysioterapia Ottelan palveluntuottajaksi.

Palveluseteli on tarkoitettu Kurikan kaupungin asukkaalle, joka täyttää kyseisenä vuonna 65 vuotta tai enemmän. Palvelusetelin saaja sitoutuu ohjattuun ja tavoitteelliseen voimaharjoitteluun, jonka vaikuttavuutta seurataan erilaisilla mittareilla. Palveluseteli haetaan ennen palvelun aloittamista Kurikan kaupungilta erillisellä lomakkeella. Käsittelyaika on korkeintaan kolme viikkoa.

Palvelusetelin arvo on 10 euroa. Hakijalle voidaan myöntää kaksi kertaa vuodessa 40 palveluseteliä, eli yhteensä 80 palveluseteliä vuodessa. Käytännössä hankittava palvelu maksetaan osittain palveluseteli- ja omavastuuosuuksina.

Lisätietos tästä linkistä:  http://www.kurikka.fi/?lang=fi&id=23080

Fysioterapia Ottela palvelee osoitteessa Laurintie 11 D, 61300 Kurikka.

Soita 06 450 1795 tai tule vaikka käymään. Olemme olemassa jotta sinä voisit paremmin. Jos haluat pysyä ajan tasalla toimintamme kuulumisista ja uusimmista uutisista, pidä silmällä tätä Ajankohtaista-sivua.

Kysy lisää!

Suosittele meitä

Ota yhteyttä!

  • Fysioterapiapalvelut Kurikka
  • Fysioterapiapalvelut Kurikka